Categorieën
Varkenspoulet
Op voorraad

Varkenspoulet

2,138,50

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de varkenspoulet ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  3. Bak de varkenspoulet op hoog vuur in 1 minuut rondom bruin.
  4. Bak  het varkenspoulet in 10 minuten gaar op laag vuur.

Hachee

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 300 gram varkenspoulet
  • 1 rode ui (in halve ringen gesneden)
  • 1 prei ( in halve ringen gesneden)
  • 50 gra mboter
  • 1 eetlepel bieslijk (fijn gesneden)
  • 1 eetlepel bloem
  • 1 eetlepel balsalmico
  • 1 glas witte wijn
  • Zout en peper
  1. Haal de varkenspoulet ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit een braadpan en smelt de boter
  3. Breng de varkenspoulet op smaak doormiddel van zout en peper.
  4. Bak de varkenspoulet even aan.
  5. Voeg de uien en de prei toe en bak deze mee.
  6. Blus het geheel af met balsalmico en de witte wijn.
  7. Leg de deksel op de braadpan en laat het geheel 25 à 30 minuten stoven op laag vuur.

 

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Varkenspoulet bevat geen allergenen.