Wie zijn wij

Proef het verschil!

Ben je een liefhebber van seizoensproducten met een duidelijke herkomst en streekproducten direct van de boerderij? Bij ons kun je lekker en verantwoord inkopen doen! Wij hebben alles op het gebied van vlees, brood, zuivel, kaas, groenten, fruit, en aanverwanten artikelen. Ook maken wij mooie cadeaupakketten van onze producten.

Wij heten je van harte welkom in een van onze winkels!

Deurne
Eind 2014 kwamen de eerste plannen voor onze winkel. Het heerlijke rundvlees van eigen boerderij wilden we aan een groter publiek kunnen aanbieden. We zijn hiervoor op zoek gegaan naar een mooie locatie en hebben deze gevonden aan de Haageind 24 in Deurne. Na een grondige verbouwing hebben we het pand omgetoverd tot een splinternieuwe slagerij en streekproductenwinkel. In mei 2015 zijn we geopend voor het publiek en in juli 2016 hebben we onze winkel groter gemaakt om een nog breder assortiment te kunnen bieden.

Helmond, Brouwhuis
In mei 2017 opende ‘t Streeckhuys haar tweede filiaal in Winkelcentrum Brouwhorst. In de eerste instantie als slagerij. Na de verbouwing in januari 2021 werd deze winkel, door het naastgelegen pand erbij te betrekken, omgebouwd tot streekproductenwinkel.

Gemert
Vanaf april 2023 kunnen ook de mensen uit Gemert genieten van de heerlijke producten van ‘t Streeckhuys!

Zowel van binnen als buiten proef je de sfeer!

Dierenwelzijn staat voorop

Ons vlees

De koeien en kalveren op onze boerderij lopen veel buiten in grote weilanden in en rondom Deurne. Dit is niet alleen prachtig om te zien maar komt ook zeker de vleeskwaliteit ten goede! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom hebben wij voor de fokkerij ook de beste dekstieren aangekocht. Een van onze stieren is zelfs kampioen jonge stieren geweest bij de vleesveekeuring in Enter!

Heeft u zelf varkens of koeien? Wij kunnen uw varken of koe klaarmaken en verpakken zoals u wilt, groot verpakt of elk lapje apart vacuüm verpakt het is ons nooit te gek! Ook beschikken wij over de machines en vooral de kennis om van uw rund of varken lekkere producten te maken zoals bijvoorbeeld zult, balkenbrij, bloedworst en wat dacht u van een heerlijk stuk rookvlees van uw eigen rund?! Wij maken (bijna) alles! Bent u een echte BBQ fan dan is het bijvoorbeeld ook mogelijk om uw varken helemaal klaar te maken in de vorm van BBQ-pakketten.

Koop een koe!

Wij bieden de mogelijkheid om bij ons op de boerderij zelf uw rund uit te zoeken welke wij dan vervolgens klaar maken en in pakketten verdelen voor bijvoorbeeld de familie of vriendenkring. Een eerlijker product kun je niet krijgen!

Wij hebben ook diverse voordelige vleespakketten van onze eigen runderen!