Categorieën
Cordon-bleu
Op voorraad

Cordon-bleu

3,22

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de cordonbleu ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertempratuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  3. Bak de cordonbleu rondom bruin in 1 minuut op middel hoog vuur.
  4. Gaar de cordonbleu 15 minuten op laag vuur. Draai de cordonbleu regelmatig om.

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

De cordonbleu bevat melk/lactose en gluten.