Categorieën
Zigeuner Schnitzel
Op voorraad

Zigeuner Schnitzel

2,69

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de zigeunerschnitzel ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  3. Zet het vuur half hoog en bak de zigeunerschnitzel aan beide zijde goudbruin. Ongeveer 7 minuten per kant.

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Ingrediënten

bloem, (tarwe, bevat, GLUTEN), 8.0%, kruiden, en, specerijen, (paprikapoeder, knoflookpoeder, witte, peper, peterselie, zwarte, peper, kurkuma, kruidnagel, nootmuskaat, foelie, tijm), uigranulaat, paprikagranulaat, zout, dextrose, zetmeel, (tarwe, bevat, GLUTEN), tomaatpoeder, gehydrolyseerd, eiwit, (SOJA), gist, antiklontermiddel, (E508.0, E576), specerijenextract, (bevat, koriander), paprikaconcentraat, maltodextrine, champignon, granulaat, gistextract, uipoeder, plantaardige, olie, (zonnebloem), natuurlijk, ui, aroma, KOOKROOM, (20%, vet), gemodificeerd, mau00efszetmeel, stabilisator:, E466

Voedingswaarde

Energie 663.9 KJ (157.61 kcal)
Vetten 0 g (waarvan verzadigd 1.1 g)
Koolhydraten 0 g (waarvan suikers 1.9 g)
Vezels 0 g
Eiwitten 1.83 g
Zout 0.63 g

Allergenen

Eiwit, ei, gluten, tarwe, koriander, soja