Roomschnitzel (gepaneerd) kopen
Categorieën

Roomschnitzel (gepaneerd)

Op voorraad

Roomschnitzel (gepaneerd)

2,10

De roomschnitzel wordt gesneden van de meest malse delen van het varken. Ze worden gesneden uit de filet de schouder of de achterbout. De schnitzels zijn met de draad mee gesneden , zodat ze tijdens het bakken plat blijven. De roomschnitzel is gepaneerd hierdoor ontstaat na het bakken een heerlijk krokant korstje.

Wissen

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de roomschnitzel ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  3. Zet het vuur half hoog en bak de roomschnitzel aan beide zijde goudbruin. Ongeveer 7 minuten per kant.

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

De roomschnitzel bevat gluten, melk en lactose.