Pita Kebabburger
Ontdooi de pita’s en haal de burgers minstens een halfuur voor het bereiden uit de koelkast, zodat ze op kamertemperatuur…
Bekijk receptGevulde flespompoen met gehakt & spinazie
Zodra de blaadjes van de bomen vallen, krijgen we spontaan trek in knusse herfstgerechten! Deze gevulde flespompoen smaakt niet alleen…
Bekijk receptMeloensalade met burrata & parmaham
Snijd de meloen doormidden en haal de pitten eruit. Snijd 200 gram meloen in blokjes of gebruik een speciaal lepeltje…
Bekijk receptWitlof-ovenschotel
Was en schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook in 15-20 minuten gaar. Giet de aardappel af in een…
Bekijk receptStoofvlees met speculaas & Peelreus
Dit stoofvlees is gemaakt met riblappen. Riblappen zijn de meest malse stukken stoofvlees en hebben de kortste bereidingstijd nodig. Riblappen…
Bekijk recept