Virtuele Winkel
Recept door: Ronald

Gevulde kip met venkel en mini groenten

Benodigdheden: Rollade touw Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 180 graden Vul de kip met sinaasappelparten, knoflook en venkel (naar smaak), 10 gram boter, peper en zout en een takje rozemarijn. Hak de rest van de rozemarijn fijn en prak dit door het restant van de zachte boter. Bestrijk de bovenkant van de kip en […]

Bekijk recept

Gepofte biet met geitenkaas

Benodigdheden: Aluminiumfolie Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de bietjes goed, dep ze droog, en doe ze in een kom met een scheutje olijfolie, peper en zout. Goed mengen. Leg een biet op een stukje aluminiumfolie en wikkel deze dicht. Pof ze ongeveer een uur in de oven, let op gebruik je […]

Bekijk recept

Herve met gedroogde vruchten

Bereidingswijze: Besprenkel de peer met citroensap Breng een bodempje water aan de kook, voeg de gedroogde abrikozen en pruimen toe, draai het vuur uit en laat ze 15 minuten wellen. Laat het geheel afkoelen en snijd ze in stukjes. Roer balsamicoazijn en ahornsiroop door elkaar. Meng walnoten, hazelnoten, pruimen en abrikozen door elkaar. Snijd de […]

Bekijk recept
Recept door: Johan

Gevulde aardappels met raclette

Benodigdheden: Bakvorm voor 6 Muffins Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 210 graden en snijd de raclette en mozzarella in reepjes. Maak de aardappel schoon en kook ze in zijn geheel, met schil, in een grote pan met water gedurende zo’n 40 minuten tot deze zacht zijn. Snijd ongeveer 1cm van de top van de […]

Bekijk recept
Recept door: Spijs van Gijs

Pulled Pork

Pak je procureur en injecteer deze met appelsap. Gebruik de All Purpose Rub van Spijs van Gijs en rub het vlees hier mee in: 12,5 gram per kg vlees. Houd je van een volle smaak en een pikantje, leef je uit en ben royaal met de kruiden. Laat dit minimaal 12 uur in de koeling […]

Bekijk recept