Pita Kebabburger

 Ontdooi de pita’s en haal de burgers minstens een halfuur voor het bereiden uit de koelkast, zodat ze op kamertemperatuur…

Bekijk recept
Recept door: 't Streeckhuys

Gevulde flespompoen met gehakt & spinazie

Zodra de blaadjes van de bomen vallen, krijgen we spontaan trek in knusse herfstgerechten! Deze gevulde flespompoen smaakt niet alleen…

Bekijk recept

Meloensalade met burrata & parmaham

Snijd de meloen doormidden en haal de pitten eruit. Snijd 200 gram meloen in blokjes of gebruik een speciaal lepeltje…

Bekijk recept
Recept door: Lekker eten met Linda

Witlof-ovenschotel

Was en schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook in 15-20 minuten gaar. Giet de aardappel af in een…

Bekijk recept
Recept door: 't Streeckhuys

Stoofvlees met speculaas & Peelreus

Dit stoofvlees is gemaakt met riblappen. Riblappen zijn de meest malse stukken stoofvlees en hebben de kortste bereidingstijd nodig. Riblappen…

Bekijk recept