Virtuele Winkel
Recept door: Spijs van Gijs

Pulled Pork

Pak je procureur en injecteer deze met appelsap. Gebruik de All Purpose Rub van Spijs van Gijs en rub het vlees hier mee in: 12,5 gram per kg vlees. Houd je van een volle smaak en een pikantje, leef je uit en ben royaal met de kruiden. Laat dit minimaal 12 uur in de koeling […]

Bekijk recept
Recept door: Marina Kanters

Gevulde paprika’s (uit de oven of BBQ!)

Recept voor 4 personen. Verwarm de oven voor op 220 graden. (of in de keramische bbq!) Snijd de bovenkant van de paprika’s af (ongeveer twee cm vanaf de steel) en snijd het vruchtvlees van de bovenkant in kleine blokjes. Haal de zaadlijsten uit de paprika’s en snijd eventueel een dun plakje van de onderkant, zodat […]

Bekijk recept
Recept door: Marina Kanters

Zachte kalfsragout

Bestrooi het vlees met zout en (versgemalen) peper. Verwarm in een braadpan de boter en bak het vlees rondom bruin aan. Schep de prei, de wortel en de tijm erbij en schenk de wijn en bouillon erbij. Zet het vuur laag en stoof het kalfsvlees afgedekt in 2 uur gaar of tot het geheel zacht […]

Bekijk recept
Recept door: Jochem

Salade van rode bieten, jonge wortels, sinaasappelvinaigrette en roosjes TĂȘte de Moine

Meng in een kom het sinaasappelsap, de azijn en de hazelnotenolie voor de sinaasappelvinaigrette. Zet dit apart. Meng de rode bietjes, wortels en de sla in een kom. Verdeel de salade over de borden. Lepel er wat vinaigrette over en garneer de salade met de roosjes TĂȘte de Moine

Bekijk recept
Recept door: Hans Zeegers

Gevulde eitjes

Eitjes hard koken en afkoelen in koud water. Pellen, halveren over de lengte vervolgens het eigeel eruit halen. In een mengkom: het eigeel, 1/4 van het eigeel kookroom toevoegen, 1 teentje geraspte verse kurkuma (of een afgestreken theelepel poeder), 1 theelepel Worcestershire saus en 2 kleine sjalotjes fijngehakt. Geheel goed mengen en naar smaak peper […]

Bekijk recept