Recept door: 't Streeckhuys

Stoofvlees met speculaas & Peelreus

Dit stoofvlees is gemaakt met riblappen. Riblappen zijn de meest malse stukken stoofvlees en hebben de kortste bereidingstijd nodig. Riblappen…

Bekijk recept

Aspergecrêpes met taleggio

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Breng 1L water in een middelgrote kookpan aan de kook. Roer de eieren…

Bekijk recept

Oesterzwamschotel met Brugge Blomme

Hak de ui fijn, was de oesterzwammen en snijd ze in reepjes. Fruit intussen de ui aan in de roomboter…

Bekijk recept

Ribeye met Tiroler Gröstl

Tiroler Gröstl  is een simpel gerecht met aardappelschijfjes, spekjes en een gebakken eitje. Het is ooit ontstaan doordat de koks…

Bekijk recept

Kaiserscharrn

Kaiserschmarrn is een variant op de pannenkoek, waarbij het luchtige karakter voortkomt uit stijf geklopte eiwitten die op het laatste…

Bekijk recept