Bezorgen

Wij bezorgen jouw dagelijkse boodschappen,  barbecue, gourmet of partypan gewoon bij je thuis of op locatie!

Tarief
Bezorging is bij besteding van €150,- gratis! Onder de €150,- vragen wij €15,95 bezorgkosten.
Wij hanteren bij bezorging een minimumbestelbedrag van €50,00 op elke bestelling. Onder dit bedrag kunnen wij helaas niet bezorgen. Uiteraard kun je jouw bestelling wel af komen halen in een van onze winkels.

Bezorgtijd
Wij bezorgen op dinsdag tot en met zaterdag en leveren tussen 9:00 – 16:00 uur. We kunnen helaas geen exacte tijd afspreken, de route wordt op de dag zelf bepaald.

Ophalen
Uiteraard nemen wij de barbecue en eventuele afwas daags na de barbecue weer mee retour. Dit spreken we af bij de bezorging van de barbecue. Voor het ophalen van barbecuespullen hoef je zelf niet aanwezig te zijn.

Barbecue bezorgen
Een barbecue bestellen? Maak kennis met de all-in service van ‘t Streeckhuys. Kies het barbecue pakket van uw keuze en laat deze gratis bij u thuis of op locatie bezorgen!

Barbecue voor groepen
Organiseer je een barbecue voor de buurt, jouw vriendengroep of bij jou op kantoor? Op welke locatie jij ook een barbecue organiseert, je bent verzekerd van een volledig verzorgde BBQ waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. Daarnaast bieden wij speciale groepspakketten aan bij gezelschappen vanaf 25 personen.

Bezorggebied
Wij bezorgen in: Aarle – Rixtel, Asten, Bakel, Beek & Donk, Boekel, Boerdonk, Brandevoort, Brouwhuis, De Mortel, De Rips, Deurne, Dierdonk, Elsendorp, Gemert, Griendtsveen, Handel, Helenaveen, Helmond, Liessel, Milheeze, Neerkant, Ommel, Stiphout, Vlierden, Vredepeel, Walsberg, Ysselsteyn en in de Zeilberg