Categorieën
Katenhaasje
Op voorraad

Katenhaasje

4,12

Beschrijving

Bewaaradvies
Koelkast
Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid varkensvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

Diepvries
Rauw varkensvlees kan 4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in. Varkensvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

Ingrediënten

Varkensvlees, Zout, (NaCl), (Antiklontermiddel, (E535)), Nitriet, glucosestroop, keukenzout, dextrose, stabilisator:, E, 450, difosfaten, ntioxidant:, E, 316, natriummerythorbaat, verdikkingsmiddel:, (E, 407, carrageen, E, 410, johannesbroodpitmeel), kruidenextract, stabilisator:, (E, 451, trifosfaten, E, 450, difosfaten, (P2O5, =, 56, 5, %)), LACTOSE, smaakversterker:, E, 621, monosodium, glutamate, aroma, rookaroma, koolzaadolie, specerijen, koolzaadolie, (geheel, gehard), aroma, aroma, uurteregelaar:, E, 262, natriumacetaten, gistextract, kruiden

Voedingswaarde

Energie 614.64 KJ (146.27 kcal)
Vetten 0 g (waarvan verzadigd 0.00 g)
Koolhydraten 0 g (waarvan suikers 0.00 g)
Vezels 0 g
Eiwitten 0.00 g
Zout 1.01 g

Allergenen

Lactose