Witlof-ovenschotel
Was en schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook in 15-20 minuten gaar. Giet de aardappel af in een…
Bekijk receptStoofvlees met speculaas & Peelreus
Dit stoofvlees is gemaakt met riblappen. Riblappen zijn de meest malse stukken stoofvlees en hebben de kortste bereidingstijd nodig. Riblappen…
Bekijk receptAspergecrêpes met taleggio
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Breng 1L water in een middelgrote kookpan aan de kook. Roer de eieren…
Bekijk receptOesterzwamschotel met Brugge Blomme
Hak de ui fijn, was de oesterzwammen en snijd ze in reepjes. Fruit intussen de ui aan in de roomboter…
Bekijk receptRibeye met Tiroler Gröstl
Tiroler Gröstl is een simpel gerecht met aardappelschijfjes, spekjes en een gebakken eitje. Het is ooit ontstaan doordat de koks…
Bekijk recept