Aspergecrêpes met taleggio
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Breng 1L water in een middelgrote kookpan aan de kook. Roer de eieren…
Bekijk receptOesterzwamschotel met Brugge Blomme
Hak de ui fijn, was de oesterzwammen en snijd ze in reepjes. Fruit intussen de ui aan in de roomboter…
Bekijk receptRibeye met Tiroler Gröstl
Tiroler Gröstl is een simpel gerecht met aardappelschijfjes, spekjes en een gebakken eitje. Het is ooit ontstaan doordat de koks…
Bekijk receptKaiserscharrn
Kaiserschmarrn is een variant op de pannenkoek, waarbij het luchtige karakter voortkomt uit stijf geklopte eiwitten die op het laatste…
Bekijk receptZwiebelrostbraten
Na een dag flink skiën gaan Zwiebelrostbraten er altijd wel in. Heerlijk met spätzle of gebakken aardappeltjes. Volgens de Duitsers…
Bekijk recept