Recept door: Spijs van Gijs

Pulled Pork

Pak je procureur en injecteer deze met appelsap. Gebruik de All Purpose Rub van Spijs van Gijs en rub het…

Bekijk recept
Recept door: Marina Kanters

Gevulde paprika’s (uit de oven of BBQ!)

Recept voor 4 personen. Verwarm de oven voor op 220 graden. (of in de keramische bbq!) Snijd de bovenkant van…

Bekijk recept
Recept door: Marina Kanters

Zachte kalfsragout

Bestrooi het vlees met zout en (versgemalen) peper. Verwarm in een braadpan de boter en bak het vlees rondom bruin…

Bekijk recept
Recept door: Jochem

Salade van rode bieten, jonge wortels, sinaasappelvinaigrette en roosjes TĂȘte de Moine

Meng in een kom het sinaasappelsap, de azijn en de hazelnotenolie voor de sinaasappelvinaigrette. Zet dit apart. Meng de rode…

Bekijk recept
Recept door: Hans Zeegers

Gevulde eitjes

Eitjes hard koken en afkoelen in koud water. Pellen, halveren over de lengte vervolgens het eigeel eruit halen. In een…

Bekijk recept