Categorieën
Varkenshaas Whisky Black Pepper spies
Op voorraad

Varkenshaas Whisky Black Pepper spies

2,99 per stuk

Varkenshaasspies – gemarineerd in whisky black pepper marinade.

Beschrijving

BBQ

  1. Haal de spies  1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de barbecue.
  3. Gaar de spies  in ongeveer 6 minuten in het midden van de barbecue. Draai de stokjes regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue. Dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.

Ingrediënten

koolzaadolie, suiker, specerijen, gerookte, paprika, (paprika, rook), Kentucky, Bourbon, Whiskey, 3, 0, %, keukenzout, rookzout, (keukenzout, rook), koolzaadolie, (geheel, gehard), kruidenextract, voedingszuren:, E, 330, citroenzuur

Voedingswaarde

Energie 706.14 KJ (168.43 kcal)
Vetten 0 g (waarvan verzadigd 0 g)
Koolhydraten 0 g (waarvan suikers 1.58 g)
Vezels 0.44 g
Eiwitten 0.18 g
Zout 0.5 g