Categorieën
Varkenshaas sate stokje
Op voorraad

Varkenshaas sate stokje

2,25 per stuk

Beschrijving

Bereidingswijze

BBQ

  1. Haal de varkenshaas saté stokjes 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de barbecue.
  3. Gaar de varkenshaas saté stokjes in ongeveer 6 minuten in het midden van de barbecue. Draai de stokjes regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue. Dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.

De varkenshaas saté  stokje bevat soja, gluten, mosterd, selderij, melk en lactose.