Categorieën
Varkenshaas sate stokje
Op voorraad

Varkenshaas sate stokje

2,75 per stuk

Beschrijving

Bereidingswijze

BBQ

  1. Haal de varkenshaas saté stokjes 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de barbecue.
  3. Gaar de varkenshaas saté stokjes in ongeveer 6 minuten in het midden van de barbecue. Draai de stokjes regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue. Dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.

Ingrediënten

water, dextrose, keukenzout, brandewijnazijn, specerijen, kleurstof:, E, 150c, ammoniakkaramel, gemodificeerd, zetmeel, gistextract, voedingszuren:, E, 330, citroenzuur, verdikkingsmiddel:, E, 415, xanthaangom, kruiden, conserveermiddel:, E, 211, natriumbenzoaat, kruidenextract, kruiden, en, specerijen, (paprika, gember, komijn, peper, ui, knoflook, SELDERIJ, MOSTERDmeel, kurkuma, specerijen), zout, lactose, glucosestroop, gedroogd

Voedingswaarde

Energie 466.13 KJ (109.82 kcal)
Vetten 0 g (waarvan verzadigd 0.01 g)
Koolhydraten 0 g (waarvan suikers 0.37 g)
Vezels 0 g
Eiwitten 0.06 g
Zout 1.16 g

Allergenen

Lactose, selderij, mosterd