Categorieën
Gemarineerde kalfsschnitzel
Op voorraad

Gemarineerde kalfsschnitzel

2,50

De kalfsschnitzel is een  dun lapje kalfsvlees gesneden van de fricandeau. Het kalfsvlees is heerlijk gemarineerd.

Beschrijving

Bereidingswijze

BBQ

  1. Haal de kalfsschnitzel ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Zorg dat de barbecue goed heet is.
  3. Braad de kalfsschnitzel in ongeveer 2 minuten aan beide zijde bruin in het midden van de barbecue.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw kalfsvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  kalfsvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw kalfsvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw kalfsvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Kalfsvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.

De kalfsschnitzel bevat melk/lactose.