Categorieën
Houthakkers-steak
Op voorraad

Houthakkers-steak

2,65

Beschrijving

Bereidingswijze

  1. Haal de houthakkersteak ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Zorg dat de barbecue goed heet is.
  3. Rooster de houthakkersteak in het midden van de barbecue aan beide zijde ongeveer 1 minuut.
  4. Leg de houthakkersteak aan de zijkant van de barbecue en laat het vlees 12 minuten garen. Draai het stuk vlees regelmatig om.

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue. Dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.

Voedingswaarde

Energie KJ ( kcal)
Vetten g (waarvan verzadigd g)
Koolhydraten g (waarvan suikers g)
Vezels g
Eiwitten g
Zout g