Beschrijving
Bereidingswijze
Oven
- Haal de spareribs ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
- Verwarm de oven voor op 120°C.
- Wikkel de spareribs in met aluminiumfolie.
- Leg ze in een braadslee en zet ze in de oven.
- Laat de spareribs 2 uur garen in de oven.
Bewaaradvies
Koelkast
Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid varkensvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.
Diepvries
Rauw varkensvlees kan 4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in. Varkensvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.