Categorieën
Op voorraad

Kipsaté stokje

1,30

Kipsaté stokjes worden gemaakt van kipfilet. De kipfilet wordt in blokjes gesneden en daarna gemarineerd in een saté marinade.

Maak uw keuze

Beschrijving

Bereidingswijze

BBQ

  1. Haal de kipsaté stokjes ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de barbecue.
  3. Gaar de kipsaté stokjes in ongeveer 12 minuten in het midden van de barbecue. Draai de stokjes regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw kippenvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid kippenvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw kippenvlees kan 8 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauwe kippenvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Kippenvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is

Het kipsaté stokje bevat sojamosterdselderij, melk en lactose.