Categorieën
Varkenshaas Whisky Black Pepper spies
Op voorraad

Varkenshaas Whisky Black Pepper spies

2,95 per stuk

Beschrijving

BBQ

  1. Haal de spies  1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de barbecue.
  3. Gaar de spies  in ongeveer 6 minuten in het midden van de barbecue. Draai de stokjes regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue. Dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.