Categorieën
Gegaarde Hamburger
Op voorraad

Gegaarde Hamburger

1,00 per stuk

Beschrijving

Bereidingswijze

BBQ

  1. Haal de hamburgers ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertempratuur kan komen.
  2. Verhit de barbecue.
  3. Leg de hamburgers aan de zijkant  van de barbecue en rooster de hamburgers mooi goud bruin aan beide zijde.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varken/rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkens/rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varken/rundvlees kan 4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees/rundvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.