Beschrijving
Bereidingswijze
BBQ
- Haal de hamburgers ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertempratuur kan komen.
- Verhit de barbecue.
- Leg de hamburgers aan de zijkant van de barbecue en rooster de hamburgers mooi goud bruin aan beide zijde.
Bewaaradvies
Koelkast
Rauw varken/rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid varkens/rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.
Diepvries
Rauw varken/rundvlees kan 4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in. Varkensvlees/rundvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.