Categorieën
Bombayspies
Op voorraad

Bombayspies

2,25 per stuk

Beschrijving

Bereidingswijze

BBQ

  1. Haal de Bombayspies ongeveer 1 uur van te uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Zorg dat de barbecue goed heet is.
  3. Rooster de Bombayspies in het midden van de barbecue rondom bruin.
  4. Leg de Bombayspies aan de zijkant en gaar de kip in 12 minuten. Draai  de Bombayspies regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw kippenvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid kippenvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw kippenvlees kan 8 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauwe kippenvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Kippenvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is