Categorieën
Speklap met zwoerd
Op voorraad

Speklap met zwoerd

1,3123,80

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de speklappen ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de grillpan.
  3. Bak de speklappen op hoog vuur  in 1 minuut aan beide zijde bruin.
  4. Gaar de speklappen in ongeveer 10 minuten op laag vuur. Draai de speklappen regelmatig om.

BBQ

  1. Haal de speklappen ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Zorg dat de barbecue goed warm is.
  3. Rooster de speklappen 1 minuut aan beide zijde.
  4. Laat de speklappen 10 minuten garen aan de zijkant van de barbecue. Draai de speklap regelmatige om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue. Dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.