Categorieën
Varkenssaucijsjes
Op voorraad

Varkenssaucijsjes

1,31

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de varkenssaucijsjes ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  3. Bak de varkenssaucijsjes ongeveer in 1 minuut rondom bruin.
  4. Laat de varkenssaucijsjes op laag vuur 8 minuten garen. Draai de varkenssaucijsjes regelmatig om.

BBQ

  1. Haal de varkenssaucijsjes ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Zorg dat de barbecue goed warm is.
  3. Rooster de varkenssaucijsjes in ongeveer  1 minuut aan beide kanten.
  4. Leg de varkenssaucijsjes  aan de zijkant van de barbecue een laat ze 8 minuten garen. Draai de varkenssaucijsjes regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue. Dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.

Ingrediënten

Gehakt, varkens, Zout, (NaCl), (Antiklontermiddel, (E535)), 100%, witte, peper., 100%, nootmuskaat., 100%, foelie., natuurdarm, water, keukenzout

Voedingswaarde

Energie 755.33 KJ (180.36 kcal)
Vetten 0 g (waarvan verzadigd 0.03 g)
Koolhydraten 0 g (waarvan suikers 0 g)
Vezels 0 g
Eiwitten 0.04 g
Zout 2.67 g