Categorieën
Wiener Schnitzel
Op voorraad

Wiener Schnitzel

2,54

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de Wiener schnitzel ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  3. Zet het vuur half hoog en bak de Wiener schnitzel aan beide zijde goudbruin. Ongeveer 7 minuten per kant

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

De Wiener schnitzel bevat gluten, ei , melk en lactose.