Categorieën
Soepvlees met been
Op voorraad

Soepvlees met been

3,81

Beschrijving

Bereidingswijze

Bouillon

  1. Haal het soepvlees met been ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertempratuur kan komen.
  2. Pak een soeppan en vul deze met water en eventuele groenten naar u smaak.
  3. Voeg het soepvlees met been toe en breng het geheel aan de kook.
  4. Zet de pan op laag vuur en doe de deksel op de pan en laat het geheel ongeveer 3 uur trekken.
  5. Haal het soepvlees met been eruit en zeef de bouillon.
  6. Het soepvlees kunt u later weer toevoegen aan de bouillon.

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid   rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Rundvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.