Categorieën
Baklap
Op voorraad

Baklap

2,98

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de runderschnitzels ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit een bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  3. Breng de schnitzels op smaak doormiddel van zout en peper.
  4. Bak de schnitzels aan beide kanten tot dat ze een mooie bruine kleur krijgen (ongeveer 2 minuten) op middel hoog vuur.

BBQ

  1. Haal de runderschnitzels ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de barbecue.
  3. Breng de schnitzels op smaak doormiddel van zout en peper.
  4. Bak de schnitzels aan beide kanten tot dat ze een mooie bruine kleur krijgen (ongeveer 2 minuten).

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Rundvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue. Dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.

De runderschnitzels bevatten geen allergenen.