Categorieën
Rundersaucijsjes
Op voorraad

Rundersaucijsjes

1,64

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de rundersaucijsjes ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  3. Bak de rundersaucijsjes ongeveer in 1 minuut rondom bruin.
  4. Laat de rundersaucijsjes op laag vuur 8 minuten garen. Draai de rundersaucijsjes regelmatig om.

BBQ

  1. Haal de rundersaucijsjes ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Zorg dat de barbecue goed warm is.
  3. Rooster de rundersaucijsjes in ongeveer  1 minuut aan beide kanten.
  4. Leg de rundersaucijsjes  aan de zijkant van de barbecue een laat ze 8 minuten garen. Draai de rundersaucijsjes regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Rundvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue. Dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.

Ingrediënten

Gehakt, runder-, rauw, Zout, (NaCl), (Antiklontermiddel, (E535)), Water, MOSTERDZADEN, natuurazijn, zout, suiker, specerijen, 100%, witte, peper., 100%, nootmuskaat., 100%, foelie., natuurdarm, keukenzout

Voedingswaarde

Energie 942.32 KJ (226.17 kcal)
Vetten 0 g (waarvan verzadigd 0.03 g)
Koolhydraten 0 g (waarvan suikers 0.00 g)
Vezels 0 g
Eiwitten 0.09 g
Zout 2.68 g

Allergenen

Mosterd