Categorieën
Hamlap
Op voorraad

Hamlap

1,572,63

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de hamlappen ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  3. Bak de hamlappen in 2 minuten aan beide kanten bruin op middel hoog vuur.
  4. Gaar de hamlappen 15 minuten op laag vuur. Draai de hamlappen regelmatig om.
  5. Maak een jus van het braadvet en serveer deze over de hamlappen.

 

Bewaaradvies   

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

De hamlap bevat geen allergenen.