Categorieën
Kipschnitzel
Op voorraad

Kipschnitzel

3,58

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de kipschnitzel ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de boter of verhit de olie.
  3. Bak de kipschnitzel in 1 minuut aan beide zijde bruin op middel hoog vuur.
  4. Gaar de kipschnitzel op laag vuur in 12 minuten. Draai de kipschnitzel regelmatig om.

BBQ

  1. Haal de kipschnitzel ongeveer 1 uur van te uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Zorg dat de barbecue goed heet is.
  3. Rooster de kipschnitzel aan beide zijde in 1 minuut bruin.
  4. Leg de kipschnitzel aan de zijkant en gaar de kip in 12 minuten. Draai de kipschnitzel regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw kippenvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid kippenvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw kippenvlees kan 8 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauwe kippenvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Kippenvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is

Ingrediënten

Bevat:, MELK, TARWE, (GLUTEN), MOSTERD, KIPPENEIWITPOEDER

Allergenen

Eiwit, gluten, tarwe, melk, mosterd