Gegaarde kippenbout kopen
Categorieën

Gegaarde kippenbout

Op voorraad

Gegaarde kippenbout

2,75

De kippenbout bestaat uit de onder en boven bout van de Gildehoen. De gegaarde kippenbout is ideaal voor een snelle bereiding.

Beschrijving

Bereidingswijze

De gegaarde kippenbout hoeft u maar kort te verhitten.

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw kippenvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid kippenvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw kippenvlees kan 8 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauwe kippenvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Kippenvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

De  gegaarde kippenbout bevat mosterd.