Categorieën
Kip Cordon-Bleu
Op voorraad

Kip Cordon-Bleu

3,98

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de cordonbleu ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertempratuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  3. Bak de cordonbleu rondom bruin in 1 minuut op middel hoog vuur.
  4. Gaar de cordonbleu 12 minuten op laag vuur. Draai de cordonbleu regelmatig om

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw kippenvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid kippenvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

Diepvries

Rauw kippenvlees kan 8 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauwe kippenvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Kippenvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Ingrediënten

Bevat:, MELK, TARWE, (GLUTEN), MOSTERD, KIPPENEIWITPOEDER

Allergenen

Eiwit, gluten, tarwe, melk, mosterd