Categorieën
Soepvlees zonder been
Op voorraad

Soepvlees zonder been

4,2216,90

Beschrijving

Bereidingswijze

Bouillon

  1. Haal het soepvlees ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertempratuur kan komen.
  2. Pak een soeppan en vul deze met water en eventuele groenten naar u smaak.
  3. Voeg het soepvlees  toe en breng het geheel aan de kook.
  4. Zet de pan op laag vuur en doe de deksel op de pan en laat het geheel ongeveer 3 uur trekken.
  5. Haal het soepvlees  eruit en zeef de bouillon.
  6. Het soepvlees kunt u  later weer toevoegen aan de bouillon.

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid   rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Rundvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen

Ingrediënten

Ingredienten, en, Allergenen

Voedingswaarde

Energie 101 KJ (101 kcal)
Vetten 101 g (waarvan verzadigd 101 g)
Koolhydraten 101 g (waarvan suikers 101 g)
Vezels 101 g
Eiwitten 101 g
Zout 101 g