Categorieën
Magere stooflap
Op voorraad

Magere stooflap

2,69

Beschrijving

Bereidingswijze

Stoven

  1. Haal de magere stooflappen ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de braadpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  3. Breng de stooflappen op smaak doormiddel van peper en zout.
  4. Bak de stooflappen aan beide kanten mooi bruin in ongeveer 2 minuut.
  5. Blus de stooflappen af met kokend heet water zorg ervoor dat de stooflappen onder water staan.
  6. Voeg na u wens extra ingrediënten toe zoals;  ui, knoflook, laurierblad, kruidnagel, rode wijn, bier  of ontbijtkoek.
  7. Laat de stooflappen drie uur pruttelen op laag  vuur met de deksel op de pan.

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid   rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Rundvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.