Categorieën
Soepschenkel
Op voorraad

Soepschenkel

4,959,90

Beschrijving

Bereidingswijze

Bouillon

  1. Haal de soepschenkel ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertempratuur kan komen.
  2. Pak een soeppan en vul deze met water en eventuele groenten naar u smaak.
  3. Voeg de soepschenkel  toe en breng het geheel aan de kook.
  4. Zet de pan op laag vuur en doe de deksel op de pan en laat het geheel ongeveer 3 uur trekken.
  5. Haal de soepschenkel eruit en zeef de bouillon.
  6. Het vlees van de soepschenkel kunt u  later weer toevoegen aan de bouillon.

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid   rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Rundvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.