Beschrijving
Bereidingswijze
Bouillon
- Haal de soepschenkel ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertempratuur kan komen.
- Pak een soeppan en vul deze met water en eventuele groenten naar u smaak.
- Voeg de soepschenkel toe en breng het geheel aan de kook.
- Zet de pan op laag vuur en doe de deksel op de pan en laat het geheel ongeveer 3 uur trekken.
- Haal de soepschenkel eruit en zeef de bouillon.
- Het vlees van de soepschenkel kunt u later weer toevoegen aan de bouillon.
Bewaaradvies
Koelkast
Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.
Diepvries
Rauw rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in. Rundvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.