Categorieën
Kip Krokant
Op voorraad

Kip Krokant

3,58

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de kip krokant ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de boter of verhit de olie.
  3. Bak de kip krokant in 1 minuut aan beide zijde bruin op middel hoog vuur.
  4. Gaar de kip krokant op laag vuur in 12 minuten. Draai de kip krokant regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw kippenvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid kippenvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw kippenvlees kan 8 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauwe kippenvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Kippenvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Ingrediënten

Bevat:, MOSTERD, TARWE

Allergenen

Tarwe, mosterd