Categorieën
Kippenbout vers
Op voorraad

Kippenbout vers

1,38

Beschrijving

Bereidingswijze

Braden

  1. Haal de kippenbout ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Giet een schiet olie in de braadslede.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C en zet de braadslede in de oven.
  4. Leg de kippenbout in de braadslede.
  5. Verzet de temperatuur van de oven naar 150°C.
  6. Braad de kippenbout  55 minuten in de oven.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw kippenvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid kippenvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw kippenvlees kan 8 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauwe kippenvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Kippenvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

De kippenbout bevat geen allergenen.