Categorieën
Kippendijen
Op voorraad

Kippendijen

1,5915,90

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de kippendijen ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de boter of verhit de olie.
  3. Bak de kippendijen Ā in 1 minuut aan beide zijde bruin op middel hoog vuur.
  4. Gaar deĀ kippendijen op laag vuur in 15 minuten. Draai de kippendijen regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw kippenvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid kippenvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw kippenvlees kan 8 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauwe kippenvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Kippenvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

De kippendijen bevatten geen allergenen.