Categorieën
Kiphaasje
Op voorraad

Kiphaasje

3,98

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal het kiphaasje ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de boter of verhit de olie.
  3. Bak het kiphaasje  in 1 minuut aan beide zijde bruin op middel hoog vuur.
  4. Gaar het kiphaasje op laag vuur in 12 minuten. Draai het kiphaasje regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw kippenvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid kippenvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw kippenvlees kan 8 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauwe kippenvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Kippenvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Ingrediënten

Allergenen:, MOSTERD

Allergenen

Mosterd