Categorieën
Op voorraad

Brusselse kip

3,6314,50

De Brusselse kip zijn kipstukjes met ontbijtspek en bosui. De kipstukjes zijn gemarineerd in een knoflookmarinade. Heerlijk om te roerbakken.

Wissen

Maak uw keuze

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de Brusselse kip ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  3. Bak de Brusselse kip op middel hoog vuur in 1 minuut.
  4. Gaar de Brusselse kip op laag vuur in ongeveer 9 minuten.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw kippenvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid kippenvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw kippenvlees kan 8 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauwe kippenvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Kippenvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

De Brusselse kip bevat geen allergenen.