Categorieën
Rib Eye naturel
Op voorraad

Rib Eye naturel

7,35

De rib Eye wordt gesneden van de voorkant van de rug van het rund en zit vast aan de lende.

 

Wissen

Beschrijving

Bereidingswijze

BBQ

  1. Haal de rib Eye ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamer temperatuur kan komen.
  2. Verhit de barbecue.
  3. Leg de rib Eye direct op de barbecue en laat het vlees ongeveer 5 min per kant garen.
  4. Wikkel de rib Eye in met aluminiumfolie en laat het een paar minuten rusten. Dit optimaliseert de smaak van het vlees.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid   rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Rundvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.

 

De rib Eye bevat geen allergenen.