Categorieën
Aanbieding!
Op voorraad

Shoarma

2,7010,90

De shoarma wordt gesneden van de schouderkarbonade van het varken. Het vlees wordt in reepjes gesneden en gekruid met shoarmakruiden en er worden reepjes rode paprika aan toegevoegd. Shoarma is een typische gerecht uit het Midden-Oosten.

Wissen

Maak uw keuze

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de shoarma 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  3. Bak de shoarma in 15 minuten gaar op laag vuur.

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

De shoarma bevat mosterd en soja.