Categorieën
Gemarineerde Speklap
Op voorraad

Gemarineerde Speklap

1,87

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de gemarineerde speklap ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de grillpan
  3. Bak de speklappen op hoog vuur  in 1 minuut aan beide zijde bruin.
  4. Gaar de speklappen in ongeveer 10 minuten op laag vuur. Draai de speklappen regelmatig om.

BBQ

  1. Haal de gemarineerde speklap ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Zorg dat de barbecue goed warm is.
  3. Rooster de speklap 1 minuut aan beide zijde.
  4. Laat de speklap 10 minuten garen aan de zijkant van de barbecue. Draai de speklap regelmatige om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

Ingrediënten

varkensvlees, 45%, specerijen, (koriander, paprika, gember, peper, komijn, SELDERIJZAAD, foelie, fenegriek, kurkuma, chilies, kardemom), 31%, zout, groenten, (ui, tomaat, knoflook, paprika), AROMA'S, (bevat, SOJA).

Voedingswaarde

Energie 1309.40 KJ (316.23 kcal)
Vetten 0 g (waarvan verzadigd 0.01 g)
Koolhydraten 0 g (waarvan suikers 0.03 g)
Vezels 0 g
Eiwitten 0.04 g
Zout 0.14 g

Allergenen

Koriander, soja, selderij