Categorieën
Garnaalspiesje
Op voorraad

Garnaalspiesje

2,95

Heerlijke garnaalspiesjes voor op de barbecue.

Beschrijving

Bereidingswijze

BBQ

  1. Haal de vis ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de barbecue.
  3. Leg de garnaalspiesjes in het midden van de barbecue en bak ze in 4 á 6 minuten gaar. Draai de spiesjes regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauwe vis kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereiden vis kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauwe vis  kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries de rauwe vis nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Vis wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereiden vis die u heeft overgehouden na een barbecue de vis heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gelegen waardoor de kans op bederf groter is.

De garnaalspies bevat vis.