Beschrijving
Bereidingswijze
BBQ
- Haal de vis ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
- Verhit de barbecue.
- Leg de garnaalspiesjes in het midden van de barbecue en bak ze in 4 á 6 minuten gaar. Draai de spiesjes regelmatig om.
Bewaaradvies
Koelkast
Rauwe vis kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereiden vis kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.
Diepvries
Rauwe vis kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries de rauwe vis nog op de dag van aankoop/ontvangst in. Vis wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
Bewaar geen bereiden vis die u heeft overgehouden na een barbecue de vis heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gelegen waardoor de kans op bederf groter is.