Categorieën
Slavink
Op voorraad

Slavink

1,40

De slavink is gemaakt van half om half gehakt. Het gehakt is omwikkeld met spek.

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de slavink ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit  de bakpan en smelt de boter of verhit de olie.
  3. Braad de slavink in ongeveer 1 minuut rondom bruin op middelhoog vuur.
  4. Braad het vlees in 15 minuten gaar op laag vuur. Draai de slavinken regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varken/rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkens/rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varken/rundvlees kan 4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees/rundvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

De slavink bevat gluten, ei en mosterd.