Beschrijving
Bereidingswijze
Bakken
- Haal de slavink ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
- Verhit de bakpan en smelt de boter of verhit de olie.
- Braad de slavink in ongeveer 1 minuut rondom bruin op middelhoog vuur.
- Braad het vlees in 15 minuten gaar op laag vuur. Draai de slavinken regelmatig om.
Bewaaradvies
Koelkast
Rauw varken/rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid varkens/rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.
Diepvries
Rauw varken/rundvlees kan 4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in. Varkensvlees/rundvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.