Categorieën
Uienburger
Op voorraad

Uienburger

1,00

De uienburger wordt gemaakt varkensgehakt met daartussen vers gesneden stukjes ui. De zijkant van de uienburger wordt gepaneerd.

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  2. Bak de uienburgers op hoog vuur.
  3. Nadat de uienburgers bruin zijn laat u ze zachtjes garen voor ongeveer 4 minuten op beide zijde op laag vuur.

BBQ

  1. Bak de uienburgers 1 minuut boven heet vuur (midden barbecue).
  2. Verleg de uienburgers naar de zijkant van de barbecue en laat ze hier 8 minuten garen, draai tussendoor de uienburgers regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid varkensvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangt in. Rauw varkensvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw in invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor  de kans op bederf groter is.

 

De uienburgers bevat gluten, ei, lactose, mosterd en selderij.