Categorieën
Op voorraad

Tartaartje

1,40

Heerlijk biefstuk tartaar. De tartaar is gemaakt van het vlees van de biefstuk van het rund.

Maak uw keuze

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de tartaar ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Besmeer de tartaar aan beide zijde in met olijfolie.
  3. Verhit de bakpan.
  4. Bak de tartaar in ongeveer 3 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid   rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Rundvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.

 

De tartaar bevat geen allergenen.