Beschrijving
De slavink is een echte Hollandse klassieker. Gemaakt van gekruid half-om-half gehakt, omwikkeld met spek, waardoor het vlees tijdens het bakken extra mals en smaakvol blijft. Een product dat bij jong en oud in de smaak valt.
Bereidingswijze
Bak de slavink rondom bruin en laat daarna 15–20 minuten zachtjes doorgaren.
Ingrediënten
gehakt varkens, gehakt runder- rauw, zout (nacl) (antiklontermiddel (e535)), witte peper, nootmuskaat, foelie, ei, aardappelzetmeel, paneermeel, fruitvezel., water, mosterdzaden, natuurazijn, suiker, specerijen, varkensvlees
Voedingswaarde (per 100 g)
| Energie | 945.61 KJ (227.13 kcal) |
| Vetten | 0 g (waarvan verzadigd 0 g) |
| Koolhydraten | 0 g (waarvan suikers 0 g) |
| Vezel | 0.03 g |
| Eiwit | 4.95 g |
| Zout | 0.97 g |
