Categorieën
Hamburger
Op voorraad

Hamburger

1,20

De hamburger wordt gemaakt van 100% rundergehakt. Verder wordt het rundergehakt alleen gekruid.

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  2. Bak de hamburgers bruin op hoog vuur.
  3. Nadat de hamburgers bruin zijn laat u ze zachtjes garen voor ongeveer 4 minuten op beide zijde op laag vuur.

 

BBQ

  1. Bak de hamburgers 1 minuut boven heet vuur (midden barbecue).
  2. Verleg de hamburgers naar de zijkant van de barbecue en laat ze hier 8 minuten garen, draai tussendoor de hamburgers regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast
Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries
Rauw rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in. Rundvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.

De hamburger bevat selderij, mosterd en lactose.