Categorieën
Beefburger
Op voorraad

Beefburger

1,75

De beefburger wordt gemaakt van 100% rundergehakt. Het rundergehakt wordt heerlijk gekruid.

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Verhit de bakpan en smelt de bakboter of verhit de olie.
  2. Bak de beefburgers op hoog vuur.
  3. Nadat de beefburgers bruin zijn laat u ze zachtjes garen voor ongeveer 4 minuten op beide zijde op laag vuur.

 

BBQ

  1. Bak de beefburgers 1 minuut boven heet veer (midden barbecue).
  2. Verleg de beefburgers naar de zijkant van de barbecue en laat ze hier 8 minuten garen, draai tussendoor de beefburgers regelmatig om.

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. vries het rauw rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangt in. Rauw rundvlees wat al één  keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw in invriezen.

 

Bewaar geen bereid vlees dat u heeft overgehouden na een barbecue dit vlees heeft over het algemeen langer buiten de koelkast gestaan waardoor de kans op bederf groter is.

De beefburger  bevat tarwe (gluten), melk/lactose, mosterd, soja en selderij.