Categorieën
Rundervink
Op voorraad

Rundervink

1,50

De rundervink wordt gemaakt van rundergehakt. Het gehakt wordt heerlijk gepaneerd en daarna omwikkeld  met een mager lapje rundvlees.

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de rundervink ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de boter of verhit de olie.
  3. Bak de rundervink in ongeveer 1 minuut rondom bruin op middelhoog vuur.
  4. Bak de rundervink in ongeveer 10 minuten gaar, op laag vuur. Draai de rundervink regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Rundvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

De rundervink bevat gluten, ei, mosterd en selderij.