Categorieën
Boomstammetje ham-kaas
Op voorraad

Boomstammetje ham-kaas

1,30

De boomstammetjes worden gemaakt van varkensgehakt. In de boomstammetjes zit ham en kaas en aan de buitenkant zit een laagje paneermeel. Dit paneermeel zorgt voor een heerlijk krokant korstje na het bakken.

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de boomstammetjes ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de boter of verhit de olie.
  3. Braad de boomstammetjes in ongeveer 1 minuut rondom bruin op middelhoog vuur.
  4. Braad de boomstammetjes in 15 minuten gaar op laag vuur. Draai de boomstammetjes regelmatig om.

 

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid  varkensvlees  kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

 

Diepvries

Rauw varkensvlees kan  4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varkensvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in.  Varkensvlees  wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

 

De boomstammetjes bevatten gluten, ei, mosterd en melk/lactose.