Categorieën
Op voorraad

Blinde vink

1,25

De blinde vink wordt gemaakt van half om half gehakt. Om het gehakt zit een  dun varkenslapje. Verder worden de zijkanten van de blinde vink gepaneerd.

Maak uw keuze

Beschrijving

Bereidingswijze

Bakken

  1. Haal de blinde vink ongeveer 1 uur van te voren uit de koelkast zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.
  2. Verhit de bakpan en smelt de boter of verhit de olie.
  3. Braad de blinde vink in ongeveer 1 minuut rondom bruin op middelhoog vuur.
  4. Braad de blinde vink in 10 minuten gaar op laag vuur. Draai de blinde vink regelmatig om.

Bewaaradvies

Koelkast

Rauw varken/rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4°C. Bereid varken/rundvlees kunt u maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C.

Diepvries

Rauw varken/rundvlees kan 4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een minimale temperatuur van -18°C. Vries het rauw varken/rundvlees nog op de dag van aankoop/ontvangst in. Varkensvlees wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.

De blinde vink bevat gluten, ei, mosterd en selderij.